•  

    Freelance huiswerkdocent cursus Patisserie

    Wil jij aan de slag als Freelance huiswerkdocent voor de cursus Patisserie? Reageer dan nu! #NTI #Freelance #Docent #Patisserie #Cursus

Terug
Freelance huiswerkdocent cursus Patisserie Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Voor de cursus Patisserie zijn we op zoek naar een docent die online schriftelijk huiswerk beoordeelt en vragen van studenten beantwoordt.  


 

Jouw profiel
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van Patisserie; 
  • Je werkt gemakkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen; 
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Studenten krijgen schriftelijke feedback op hun opdrachten. 

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.