•  

  Freelance kernteamlid HBO European Studies

  Wil jij aan de slag als Freelance kernteamlid voor de opleiding HBO European Studies? Reageer dan nu! #NTI #European #Kernteamlid #Freelance

Terug
Freelance kernteamlid HBO European Studies Opdracht informatie
Freelance
HBO
Dit zijn je werkzaamheden

Iedere opleiding binnen Hogeschool NTI heeft een kernteam. Dit team bestaat uit leden die ervaring hebben met het hoger onderwijs en in staat zijn om actualiteiten uit het werkveld te vertalen naar leerlijnen binnen het curriculum. Het kernteam van HBO European Studies komt minimaal twee maal per jaar bij elkaar voor overleg en kan tussentijds voor advies worden benaderd. Ook speel je een rol bij visitaties van de opleiding.

 • Je speelt een proactieve rol bij vergaderingen van het kernteam;
 • Je overlegt met de opleidingscoördinator, de kerndocent en andere docenten over het studieprogramma;
 • Je ontwikkelt (studie) materiaal, toetsen en correctiemodellen die aansluiten op literatuur, leerdoelen en competenties;

Je doet concrete verbeter voorstellen voor aanpassingen in het (bestaande) lesmateriaal.

Jouw profiel

Een passie voor European Studies en een stevige persoonlijkheid met een kritische blik op onderwijs, dat ben jij!

Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring (bijv. in de non-profit sector, bij internationale organisaties, etc.)
 • We zijn met name op zoek naar specialisten binnen de economische tak van het werkveld en beleidstak van het werkveld.
 • (Ontwikkel) ervaring in of sterke affiniteit met het hoger onderwijs;
 • Je bent accuraat, proactief en hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je hebt ervaring met het opstellen van beleidsmatige onderwijsdocumenten (competenties, leerdoelen, toetsen, lesmateriaal etc.).

Ervaring met visitaties is mooi meegenomen evenals werkervaring in de beroepspraktijk van het vakgebied

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers. 

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.