•  

    Freelance lid werkveldcommissie mbo logistiek teamleider en ondernemer retail

    Wil jij invloed hebben op de inhoud van onderwijs? Werk jij graag op freelance basis? En wil jij onderdeel uitmaken van een van de bekendste flexibele opleiders? Solliciteer direct! #onderwijs #mbologistiekteamleider #freelance

Terug
Freelance lid werkveldcommissie mbo logistiek teamleider en ondernemer retail Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Iedere opleiding binnen NTI heeft een werkveldcommissie. Deze commissie bestaat uit leden die werken in het beroepenveld van de opleiding en dus inzicht hebben in de ontwikkelingen in de beroepspraktijk. De werkveldcommissie komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar voor overleg en kan tussentijds voor advies worden benaderd.

Als lid van de werkveldcommissie geef je gevraagd en ongevraagd advies over de actualiteit en juistheid van het opleidingsprofiel, gegeven de ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Hiernaast geef je advies omtrent de vertaling van het beroeps- en opleidingsprofiel naar het curriculum van de opleiding. Ten slotte adviseer je over de aansluiting van de opleiding op de veranderende eisen van de beroepspraktijk.

Daarnaast beoordeel je steekproefsgewijs het niveau van scripties om onderbouwd feedback te kunnen geven aan de scriptiebegeleiders.

Indien gevraagd voorzie je ook toetsende onderdelen binnen de opleiding van feedback

Jouw profiel

Een passie voor onderwijs en resultaat- en klantgericht, dat ben jij! Wat wij verder belangrijk vinden:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond;
  • Je kan aantonen dat je na de studie met andere opleidingen en trainingen verder aan je kennis hebt gewerkt;
  • Op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het werkveld;
  • Relevante, aantoonbare en recente werkervaring;
  • Je bent flexibel, resultaat- en klantgericht en proactief.

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Als lid van de werkveldcommissie krijg je de mogelijkheid om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie en ben je benieuwd naar wat NTI jou te bieden heeft? Kijk voor meer informatie over NTI op de website www.nti.nl of vul gelijk het sollicitatieformulier in. Vragen kun je mailen naar inzetfreelancers@nti.nl.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Malou Ehrlich
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.