•  

    Freelance ontwikkelaar educatieve video’s cursus Digitale Fotografie

    Wil je aan de slag als ontwikkelaar voor de cursus Digitale Fotografie? Ben je in staat om op een vlotte en toegankelijke manier onderwerpen uit te leggen op beeld? Reageer dan nu!#NTI #Digitale fotografie #Ontwikkelaar #Freelance #Fotografie

Terug
Freelance ontwikkelaar educatieve video’s cursus Digitale Fotografie Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Je gaat educatieve video’s maken voor de cursus Digitale Fotografie. In deze video’s leg je op een vlotte en toegankelijke manier dingen uit op beeld. In deze video’s zullen met name fotografische technieken en foto-opdrachten aan bod komen.

Jouw profiel
  • Je spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je werkt gemakkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen;
  • Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van de belangrijkste genres in de fotografie en beheerst verschillende fotografische technieken.
Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.