Geloof jij in jezelf?

Dan geloven wij in jou!

Onze collega’s vinden het fijn dat ze bij ons volledig zichzelf kunnen zijn. Dat vinden wij zelf ook belangrijk. Een team is pas echt sterk wanneer mensen hun eigen, persoonlijke bijdrage kunnen leveren. Als jij denkt dat jouw bijdrage net even wat anders is dan die van je collega, dan horen we heel graag jouw verhaal. Welkom bij NTI!

Ruimte voor jouw manier

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Wij houden niet van werknemers, wij houden van mensen. Van mensen zoals ze zijn. Meegaand of juist eigenwijs. Haantje de voorste of stille kracht. Creatief of juist geordend. Samen bepalen we waar je sterke punten liggen en waar je misschien minder goed in bent. Als je dat wilt, kun je aan die laatste punten werken. Maar wil je juist excelleren op de gebieden waar je kracht ligt? Dan maken we daar alle ruimte voor vrij.
Bekijk ontwikkelingsmogelijkheden

Een typische NTI’er

Een typische NTI’er? Die bestaat niet. Bij ons werken wel typische studieadviseurs. Of typische gastvrouwen, typische docenten of typische IT’ers. Eigenlijk zeggen we liever, het zijn allemaal typische mensen. Met ieder hun eigen karakters, hun eigen voorkeuren, hun eigen manier van werken. Benieuwd wie je toekomstige collega’s zijn? Een aantal van hen stellen zich hier aan je voor.
Lees alle ervaringen

Bijzondere mensen verdienen bijzondere voorwaarden

Wat je van ons mag verwachten

Naast een mooi inkomen belonen we je met een mooi pakket aanvullende voorwaarden:

  • Volledige reiskostenvergoeding op basis van het OV
  • Een goede pensioenregeling
  • Korting op je (basis en aanvullende) zorgverzekering via een collectief bij een goede zorgverzekeraar
  • Persoonlijke aandacht en een uitgebreid inwerkprogramma
  • Een ruim opleidingsbudget om je continu te blijven ontwikkelen in jouw vak
  • Interne doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief
  • Een All-Staff bonus
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis
  • Korting op een abonnement bij een grote sportschoolketen
Bekijk vacatures

Een bedrijf met een missie

Wij zien het als onze missie om volwassenen die de wens hebben zich persoonlijk of professioneel te ontwikkelen, de kans te bieden dit te realiseren. Dit doen we door het aanbieden van een breed pakket opleidingen op verschillende niveaus, met een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept en een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten. Wij willen gezien worden als een moderne en flexibele opleider met een breed aanbod van cursussen en erkende mbo- en hbo-opleidingen. Wij kunnen opleidingen op een efficiënte wijze ontwikkelen en organiseren en tegen een voordelige prijs aanbieden op de particuliere en zakelijke markt. Resultaatgerichtheid, flexibiliteit, enthousiasme en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.

Onderdeel NCOI groep

De grootste particuliere onderwijsgroep van Nederland​

NTI is onderdeel van NCOI Groep. Binnen NCOI Groep werken de 23 grootste particuliere opleiders van Nederland intensief samen om werkend Nederland te versterken met kennis en vaardigheden in het kader van Leven Lang Leren. In totaal werken bij NCOI Groep zo’n 2.300 medewerkers. Samen bieden we meer dan 6.000 opleidingen en trainingen. Waar jij, als nieuwe collega bij NTI, onbeperkt uit mag kiezen. Dat maakt werken bij NTI nog eens extra aantrekkelijk.
Over de NCOI Groep