Corona Meerman

Manager Operations

Mijn pad

Vanaf oktober 2016 werk ik bij NTI. NTI is onderdeel van NCOI Groep. Daar volgde ik een management traineeship en mijn functie als teamleider Klantenservice binnen NTI was hierin mijn 3e plek. Meteen had ik bij NTI het gevoel van een vrolijk, enthousiast en betrokken bedrijf. En dat is nog steeds zo. Inmiddels heb ik wel heel wat stappen gemaakt. Na afronding van mijn traineeship ben ik doorgegroeid naar Manager Klantcontact. In deze periode heb ik ook nog een mooie lange reis kunnen maken. Daarna heb ik als projectleider gewerkt om diverse afdelingen samen te voegen tot één afdeling Operations. Sinds juni 2018 ben ik manager van de afdeling Operations. Echt bijzonder dat ik zo snel heb kunnen doorstromen. Het ruimte en vertrouwen geven aan medewerkers met ambitie is echt kenmerkend voor NTI.

Mijn ambitie

In de toekomst hoop ik nog meer met LEAN, OPEX en Scrum te doen voor NTI, nog iets verder te professionaliseren en te focussen op de dienstverleningsstrategie. Het is mijn ambitie om dit echt een prioriteit te maken voor alle teams op alle afdelingen. En ik denk dat dit gaat lukken, omdat het bij NTI het belangrijkste is dat je de wil hebt om te leren, om je volledig in te zetten en betrokken te zijn bij het bedrijf en onze studenten. Als je daarmee je meerwaarde laat zien, hoef je niet per se het perfecte plaatje op je CV te hebben staan. We geven mensen echt de kans. Zo is één van mijn medewerkers nu 21 jaar en is zij al coördinator van al onze lesplanningen. We vertrouwen echt op haar, ook al is ze op papier wellicht wat jong.

Mijn belangrijkste reden om bij NTI te werken

Voor mij is nog steeds het belangrijkste dat we een verschil maken in de maatschappij, door het voor mensen mogelijk te maken ook op latere leeftijd nog een opleiding te volgen. Wanneer ze vroeger wellicht niet de kans hebben gekregen om te studeren of misschien nu beseffen dat ze toch een bachelor nodig hebben om van baan te wisselen, dan kan dat bij ons. Ook stimuleren we het Leven Lang Leren door diverse opleidingen van cursus tot aan een masteropleiding aan te bieden. En dat deze opleidingen te combineren zijn met werk en privé, maakt het voor mij elke dag weer iets heel moois om voor NTI te werken!