WAAROM KIES JE VOOR EEN BAAN BIJ NTI?

Ruimte voor jouw manier van werken, professionele ontwikkeling en vrijheid.

NTI is een toonaangevende Nederlandse onderwijsinstelling met meer dan 80 jaar ervaring, gevestigd in Leiden. We zijn gespecialiseerd in afstandsonderwijs en bieden ruim 850 erkende opleidingen en cursussen aan, variërend van korte cursussen tot volledige masteropleidingen. De flexibele studieaanpak stelt studenten in staat om te studeren waar en wanneer het hen uitkomt, via een geavanceerde online leeromgeving. NTI staat bekend om de combinatie van flexibiliteit, toegankelijkheid en kwaliteit, niet alleen binnen het Nederlandse onderwijslandschap, maar ook als werkgever. Bij ons krijg je de vrijheid om op jouw eigen manier te werken, bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en creëren we een werkomgeving waar je volledig jezelf kunt zijn.

Ruimte voor jouw manier

Bij NTI bestaan er geen standaard banen en collega’s; wij zien iedereen als individuen met unieke krachten en talenten. Of je nu streeft naar het beklimmen van de carrièreladder of na verloop van tijd van functie wilt veranderen, bij NTI creëren we ruimte voor jouw persoonlijke groei. Het draait om hoe jij jouw rol invult en hoe je jezelf wilt ontwikkelen. Of je nu kiest voor een traditionele 9-tot-5 werkdag of een flexibeler werkschema, wij staan open voor diverse werkstijlen. NTI omarmt de verscheidenheid in de manieren waarop je wil werken, waardoor iedere collega de vrijheid heeft om zijn of haar eigen pad te volgen binnen onze organisatie.
Bekijk ontwikkelingsmogelijkheden

De vrijheid om jezelf te zijn

De typische NTI'er bestaat niet.

Bij NTI streven we naar een werkomgeving waarin elke collega de vrijheid heeft om volledig zichzelf te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de kracht van een team schuilt in de unieke bijdragen van elk individu. Een vastomlijnd 'NTI-profiel' bestaat niet; ons team omvat een diverse groep professionals, waaronder studieadviseurs, gastvrouwen, docenten, IT-specialisten, en meer. Wij zien hen niet als standaard NTI'ers, maar eerder als unieke individuen met verschillende karakters, voorkeuren en werkmethoden. Nieuwsgierig naar de mensen waarmee je in de toekomst zou kunnen samenwerken?
Collega's stellen zich voor

Arbeidsvoorwaarden van NTI

Dit kun je van ons verwachten.

Naast een mooi inkomen belonen we je met een mooi pakket aanvullende voorwaarden:

 • Hybride werken.
 • Reiskostenvergoeding of NS Business Card.
 • Een goede pensioenregeling. 
 • Persoonlijke aandacht en een uitgebreid onboardingprogramma. 
 • Kosteloos opleidingen en trainingen volgen met keuze uit het volledige Salta Group aanbod.
 • 6 studiedagen.
 • Interne doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen. 
 • Korting op een sportabonnement.
 • Leasefietsregeling.
 • Ondersteuning in vitaliteit en mentale gezondheid met de BudgetCoach en OpenUp.
Bekijk alle vacatures

Onderdeel van Salta Group

De grootste particuliere onderwijsgroep van Nederland​

NTI is onderdeel van Salta Group. Binnen Salta Group werken de 25 grootste particuliere opleiders van Nederland intensief samen om werkenden, jongeren en volwassenen te versterken met kennis en vaardigheden. In totaal werken bij Salta Group 3.000 medewerkers aan de missie; een leven lang ontwikkelen mogelijk maken voor iedereen. Samen bieden we meer dan 6.000 opleidingen en trainingen aan. Waar jij, als nieuwe collega bij NTI, kosteloos uit mag kiezen. 
Meer over Salta Group

VRAGEN OVER WERKEN BIJ NTI?

Neem contact met ons op.

Contactgegevens